Pehmeän sulkeutumisen varmistava ainutlaatuinen tekniikkamme estää putkiston paukahtelut ja paineiskut. Sen me takaamme. Jos hana ei sulkeudu vähintään 0,2 sekunnissa, korjaamme vian. Tämä takuu* koskee kaikkia FM Mattssonin pehmeästi sulkeutuvia yksiotehanoja.

* Takuiden voimassa olo edellyttää, että hana asennetaan ja sitä käytetään oikein. Putki- ja hana-asennuksen on oltava pätevästi tehtyjä. Takuu ei kata jäätymisvaurioita eikä veden epäpuhtaudesta aiheutuvia vaurioita ja toimintavikoja.


EcoSafe® -konsepti on osoitus ympäristötietoisuudesta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa, niin tehtaan ja materiaalien vähäisestä ympäristökuormituksesta kuin energiaa säästävistä toiminnoistakin, jotka tekevät lopputuotteesta ympäristöystävällisen ja kierrätettävän.


Kun avaat hanan vivun osoittaessa suoraan eteenpäin, hanasta tulee vain kylmää vettä, eikä sekoitettua lämmintä ja kylmää vettä kuten perinteisestä hanasta. Näin lämmintä vettä kuluu vähemmän, mutta käyttö on yhtä mukavaa kuin ennenkin.


Eco Flow on FM Mattssonin kätevä ja älykäs, vedenkulutusta vähentävä säädinratkaisu. Se säätää vesivirtaamaa yksiote- ja suihkuhanoissa. Hanat toimivat tavalliseen tapaan, mutta pesuallashanoissa virtaamaksi on rajoitettu 6 l/min ja keittiöhanoissa 9 l/min kolmen barin paineella. Helppo tapa säästää vettä, energiaa ja rahaa.


Toiminto, joka sulkee hanan pienellä viiveellä. Se estää putkiston paineiskut pidentäen sekä hanan että putkiston kestoikää.


Me teemme hanoja kaikille. Myös niille, jotka eivät ole yhtä vahvoja kuin sinä. Heidänkin on voitava käyttää hanojamme ilman minkäänlaisia vaikeuksia. Siksi olemme erityisen iloisia siitä, että Ruotsin Reumaliitto on hyväksynyt useita 9000E-sarjamme hanoja, joiden joukossa on sekä pesuallashanoja, suihkuhanoja, kylpyammehanoja että keittiöhanoja. Ja tiedämme, että siitä emme ole iloisia vain me.


Hyvä
Kylmäkäynnistystoiminto sekä eco-virtaama. Energiasuorituskyky: max 2,8 kWh.