Lue lisää 9000E Piilota tiedot

Tässä hanassa muoto ja funktio muodostavat optimaalisen kokonaisuuden. FM Mattsson 9000E näyttää tietä uudelle hanasukupolvelle, jossa ympäristövaatimukset on huomioitu pienintä yksityiskohtaa myöten. Hana kaunistaa keittiötäsi ja tuo sinne uutta täydellistä tekniikkaa. Hanassa on jo perusrakenteisena ainutlaatuisia toimintoja, jotka säästävät energiaa tinkimättä käyttömukavuudesta.
.

E on yhtä kuin ECOSAFE ja näyttää tietä uudelle hanasukupolvelle, jossa ympäristö ja energiatehokkuus on asetettu etusijalle. 9000E-sarjan voimakas muotokieli ja innovatiivinen sisäpuoli tuovat keittiöösi ja kylpyhuoneeseesi kauneutta ja teknistä täydellisyyttä


Lue lisää Garda Piilota tiedot

Garda on hanasarjamme, jonka muotokieli on tinkimätöntä ja pelkistettyä.

Se sopii erittäin hyvin nykyaikaisiin keittiöihin ja korostaa sisustuksen näyttävää kokonaisvaikutelmaa. Gardassa muoto ja funktio muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Tästä hyvä esimerkki on Gardan sisäänrakennettu astianpesukoneliitäntä. Me emme yritä piilottaa sitä, vaan korostamme sitä voimakkaalla muotokielellä.

Myös vaihdettava juoksuputki on yksi Gardan ainutlaatuisista hienouksista. Voit irrottaa juoksuputken ja painaa tilalle uuden käden käänteessä.

 

Näin voi vaihdella hanan ulkonäköä oman makusi mukaan.

Gardan etuna on myös se, ettei hanan tarvitse olla sisäänpäin aukeavan ikkunan tiellä. Hanan korkeus on vain 145 mm ilman juoksuputkea, astianpesuliitännällä 160 mm. Poikkeuksellisen käytännöllinen toiminto, kun on aika pestä ikkunat. Garda-sarjassa on myös pesuallashanoja sekä turvahanoja suihkuun ja kylpyammeisiin.

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Olet täällä: FM Mattsson / Keittiöhanat
Stäng