Valitse kuvake ja lue lisää ainutlaatuisista toiminnoista. Katso myös animaatio nähdäksesi toiminto käytännössä.

 


Jos et ole tyytyväinen tai, jos tavara on viallinen, sinun on reklamoitava se ostopaikassa (myymälässä tai asentajan välityksellä). Asiakkaana sinun on vahvistettava tavaran ostoajankohta esittämällä ostokuitti tai kopio tavaran toimitusta koskevasta laskusta.


Vaikka käyttövedessäsi olisi paljon kalkkia, se ei vaikuta hanojemme toimivuuteen. Sen me takaamme. Sitoudumme korjaamaan mahdolliset viat, jos kalkkisaostumat heikentävät hanan säätöyksikön toimivuutta. Takuu* koskee kaikkia FM Mattssonin turvahanoja.


Turvahanojemme kaksoistekniikan ansiosta saat aina haluamasi lämpöistä vettä. Takaamme, että juoksevaa vettä käyttäessäsi veden lämpötila vaihtelee korkeintaan +– 1°C, vaikka sen lämpötila ja paine putkistossa vaihtelevat. Jos hana ei tätä lupausta täytä, korjaamme vian. Takuu luonnollisesti edellyttää, että saat verkostosta lämmintä käyttövettä. Takuu* koskee kaikkia FM Mattssonin turvahanoja.


Pehmeän sulkeutumisen varmistava ainutlaatuinen tekniikkamme estää putkiston paukahtelut ja paineiskut. Sen me takaamme. Jos hana ei sulkeudu vähintään 0,2 sekunnissa, korjaamme vian. Tämä takuu* koskee kaikkia FM Mattssonin pehmeästi sulkeutuvia yksiotehanoja.


Kun avaat hanan vivun osoittaessa suoraan eteenpäin, hanasta tulee vain kylmää vettä, eikä sekoitettua lämmintä ja kylmää vettä kuten perinteisestä hanasta. Näin lämmintä vettä kuluu vähemmän, mutta käyttö on yhtä mukavaa kuin ennenkin.


Tällä toiminnolla varustetussa hanassa vipu on käännettävä tuntuvan vastuksen ohi, ennen kuin hanasta saa täyden virtaaman. Kun vipu vapautetaan, se palautuu puolivirtaamalle. Myös tämä toiminto säästää vettä, sillä täysi virtaama on valittava tietoisesti.


EcoSafe® -konsepti on osoitus ympäristötietoisuudesta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa, niin tehtaan ja materiaalien vähäisestä ympäristökuormituksesta kuin energiaa säästävistä toiminnoistakin, jotka tekevät lopputuotteesta ympäristöystävällisen ja kierrätettävän.


Me teemme hanoja kaikille. Myös niille, jotka eivät ole yhtä vahvoja kuin sinä. Heidänkin on voitava käyttää hanojamme ilman minkäänlaisia vaikeuksia. Siksi olemme erityisen iloisia siitä, että Ruotsin Reumaliitto on hyväksynyt useita 9000E-sarjamme hanoja, joiden joukossa on sekä pesuallashanoja, suihkuhanoja, kylpyammehanoja että keittiöhanoja. Ja tiedämme, että siitä emme ole iloisia vain me.


Toiminto, joka sulkee hanan pienellä viiveellä. Se estää putkiston paineiskut pidentäen sekä hanan että putkiston kestoikää.


Eco Flow on FM Mattssonin kätevä ja älykäs, vedenkulutusta vähentävä säädinratkaisu. Se säätää vesivirtaamaa yksiote- ja suihkuhanoissa. Hanat toimivat tavalliseen tapaan, mutta pesuallashanoissa virtaamaksi on rajoitettu 6 l/min ja keittiöhanoissa 9 l/min kolmen barin paineella. Helppo tapa säästää vettä, energiaa ja rahaa.


Tasainen lämpötila

Veden lämpötilan poikkeama korkeintaan ± 1 °C.


Suihkuelämys

Sekoittaa ilman ja veden pehmeäksi ja runsaaksi suihkuksi, joka antaa miellyttävämmän suihkuelämyksen kuluttamatta enemmän vettä.

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Saako keittiöhanan vaihtaa itse?

    Kyllä, jos tietää, miten se tehdään. Valmis asennus on myös tarkistettava.

  • Ovatko FM Mattssonin suihkut kierrätettäviä?

    Kyllä, sinä päivänä, kun suihku on työnsä tehnyt, siitä voi kierrättää 98 %, kuten kaikista tuotteistamme. Valmistuksemme on ympäristösertifioitu standardin ISO 14001 mukaisesti.

  • Mitä minun pitää tehdä vanhalle vuotavalle hanalleni? Täytyykö se vaihtaa?

    Taloudellisesti järkevintä on vaihtaa tilalle uusi hana. Säästät sen hinnan maksamalla vähemmän lämpimän ja kylmän veden kulutuksesta. Lisäksi nykyaikaisemmat hanat ovat mukavampia ja turvallisempia käyttää.

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng