FM Mattsson esittelee täysin uuden hanan, jossa on joustava juoksuputki ja säädettävä virtaamakuvio. Hanan muotoilu ja toiminnot vievät ajatukset ravintolakeittiöihin ja se on kehitetty vastaukseksi markkinoiden kasvavaan kysyntään. Hana sisältyy ECOSAFE-merkittyyn 9000E-sarjaan ja se säästää sekä ympäristöä että lompakkoa.

Tämä on täysin uusi tarjous asiakkaillemme. ECOSAFE-merkitty laatuhana, joka tuo ammattikeittiön edut nykyaikaiseen perhekeittiöön. FM Mattsson Flexillä kotitaloudet voivat tehdä keittiöstään ammattimaisemman ja samalla säästää rahaa ja vähentää vaarallisia kasvihuonekaasupäästöjä, sanoo FM Mattssonin tuotepäällikkö Benny Hansson.

Hanan juoksuputken voi kääntää kätevästi niin, että sillä voi huuhdella likaiset astiat tai täyttää suuret padat vedellä tarvitsematta nostaa pataa hanan alle.

Vesivirtaaman kuvion voi säätää tarpeen mukaan niin, että sillä voi suihkuttaa likaiset lautaset tai täyttää astiat vedellä.

Kaikki FM Mattssonin hanojen osat, jotka joutuvat kosketuksiin veden kanssa, on valmistettu elintarvikehyväksytyistä materiaaleista juomaveden laadun varmistamiseksi. FM Mattsson Flexi on saatavana astianpesukoneliitännällä tai ilman ja se sopii kaikkiin astianpesupöytiin.


ECOSAFE

ECOSAFE on FM Mattssonin oma ympäristö- ja ilmastomerkintä, joka kertoo ympäristötietoisuudesta tuotantoketjun kaikissa vaiheissa. Se kattaa niin ympäristövaikutukset mahdollisimman vähäisinä pitävät materiaalivalinnat ja tuotantoprosessit, kuljetuksia vähentävät kompaktit pakkaukset kuin käyttäjälle energiansäästöjä tuovat toiminnotkin.

 

 

 

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng