– ympäristöä ja lompakkoa säästävä valinta

Saat lämmintä vettä yhtä nopeasti kuin tavallisesta hanasta, mutta voit vähentää lämpimän veden kulutusta jopa 30 prosenttia huomaamatta mitään eroa entiseen. FM Mattssonin ympäristöystävällisessä 9000E-sarjassa on Cold start- toiminto vakiona.

Kun tavallinen yksiotehana avataan vivun osoittaessa suoraan eteenpäin, putkistosta tulee sekä lämmintä että kylmää vettä. Emme kuitenkaan aina tarvitse lämmintä vettä avatessamme hanaa.

Cold start- toiminnolla varustetusta hanasta tulee vain kylmää vettä, kun sen vipu osoittaa suoraan eteenpäin, minkä ansiosta lämmintä vettä kuluu jopa 30 prosenttia vähemmän. Käyttö on kuitenkin yhtä mukavaa ja lämmintä vettä tulee tarvittaessa vipua vasemmalle kääntämällä yhtä nopeasti kuin tavallisesta hanasta.

–Tavallisessa omakotitaloudessa viidesosa energiasta käytetään veden lämmittämiseen ja muissa asunnoissa osuus on vielä suurempi. Siksi meidän on koko ajan löydettävä uusia tapoja säästää energiaa – käyttömukavuudesta tinkimättä, toteaa tuotepäällikkö Marina Thors Morell esitellessään FM Mattssonin 9000E-sarjaan vakiona sisältyvää Cold start-toimintoa.

FM Mattsson jatkaa aktiivista ympäristötyötään. ECOSAFE-konseptiin sisältyvän 9000E -sarjan kaikissa tuotteissa on
ympäristövaikutukset huomioitu tuotantoketjun kaikissa vaiheissa

.


 

 

 

 

 

Hyvä ympäristölle. 9000E-sarjan hanojen Cold Start-toiminnolla voit säästää huomattavasti lämmintä vettä käyttömukavuudesta tinkimättä.
Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng