Ruotsin myydyimpiin lukeutuvan suihku- ja hanasarjan seuraaja saa uuden suihkun jo ennestään laajaan palettiinsa. Uusi suihku on lujaa tekoa ja varustettu useilla älykkäillä toiminnoilla.

9000E-sarjaa kehitetään ja täydennetään jatkuvasti. Ergonomia ja ekologia kulkevat käsi kädessä laadun ja hyvän muotoilun kanssa. Sarja on saanut kiitosta monista ympäristö- ja turvallisuusajattelua edistävistä ominaisuuksistaan ja samat ominaisuudet on pyritty säilyttämään myös uuden suihkun kehitystyössä. Yhtään yksityiskohtaa ei ole jätetty sattuman varaan tässä ulkoiselta olemukseltaan erittäin jykevässä suihkussa.


– FM Mattsson edustaa korkeaa laatua, perinteitä ja innovatiivisia ratkaisuja. 9000E-sarjassa konkretisoituu kaikki yritykseemme kertynyt tieto ja kokemus. Siksi olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme esitellä uuden suihkun, joka täyttää omat korkealle viritetyt odotuksemme ja joka miellyttää kuluttajaa myös hinnaltaan, sanoo Arne Jonsson, FM Mattssonin tavaramerkkivastaava.


Suihku koostuu käsisuihkusta ja suihkutangosta ja siinä on useita älykkäitä ratkaisuja. Muiden 9000E-sarjan tuotteiden tapaan myös tämä suihku on osa ECOSAFE-konseptia. Uusi suihku on varustettu EcoFlow-järjestelmällä, joka rajoittaa veden kulutuksen korkeintaan 9 litraan minuutissa käyttömukavuudesta tinkimättä ja jonka kalkkisaostumia estävä siivilä helpottaa puhdistusta ja pidentää suihkun käyttöikää. Suihkukahvan korkeus sovitetaan kätevästi nappia painamalla ja tangon säädettävän yläkiinnikkeen ansiosta asennus voidaan tarvittaessa tehdä vanhoihin reikiin. Saatavana on kaksi mallia, joista toisessa on 1 ja toisessa 3 suihkukuviota. Viimeksi mainitussa on miellyttävän pehmeä suihkukuvio, joka sopii erityisesti vauvojen pesuun.

Ostnor Finland Oy   
Käyntiosoite: Pulttitie 2, 00880 HELSINKI

Vaihde/ asiakaspalvelu
P. 020 7411 960
fax 09- 755 5248

Sähköposti: info@ostnorfinland.fi
Postiosoite: PL 266, 00811 HELSINKI

 

 

 

 

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng