FM Mattsson esittelee matkapuhelimelle sovitetun kotisivun, joka tekee putkiasentajien, jälleenmyyjien ja kotinikkareiden elämästä helpompaa.

Niin ammattilainen kuin amatöörikin löytää kaikki tarvitsemansa tiedot FM Mattssonin uudelta matkapuhelimelle sovitetulta kotisivulta.

Sivustolla on putkiasentajille ja muille rakennusalan ammattilaisille esimerkiksi FM Mattssonin koko tuoteluettelo mittoineen ja malleineen sekä tuotteiden käyttö- ja huoltoohjeet. Kun tuotteita päivitetään tai niihin lisätään jotakin
uutta, lähetetään tiedot seuraavana yönä automaattisesti verkkopalvelimeen. Tuoteluettelon tiedot ovat siksi aina päivän tarkkoja.

Uuden sivuston ansiosta jälleenmyyjät voivat näyttää paljon kuvia ja hakea nopeasti tarvittavat tiedot, mikä helpottaa asiakastyötä.

Kotisivusta on hyötyä myös kotinikkareille. He löytävät sieltä muun muassa FM Mattssonin fiksun hanakoulun ja sen kätevät ohjevideot, jotka neuvovat esimerkiksi tiivisteiden vaihdon ja vuotavien hanojen korjauksen. Kotisivulla on myös toiminto, joka kertoo käyttäjälle häntä lähimpänä olevan jälleenmyyjän osoitteen ja antaa sinne ajo-ohjeet.

Sivustolle pääsee linkistä, joka tulee automaattisesti esiin, kun surffaa matkapuhelimellaan osoitteeseen fmmattsson.fi. Uudella kotisivulla keskeiset tiedot on paketoitu helppokäyttöisellä ja havainnollisella tavalla matkapuhelimille
ja taulutietokoneille. Matkapuhelimille sovitetulle sivustolle pääsee myös suoraan linkistä m.fmmattsson.fi

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng