Kun perheessä yksi on 1,90 m ja toinen 1,60 m, ei suihkun valinta ole helppoa. FM Mattsson esittelee nyt teleskooppitoiminnolla varustetun yläsuihkun, jonka korkeus on helppo säätää täsmälleen sopivaksi. Ja kaiken lisäksi ilman työkaluja.

Nyt sekä pitkänhuiskea teinipoika että hänen hieman lyhyempi äitinsä voivat säätää yläsuihkun oikealle korkeudelle ilman, että kummankaan tarvitsee tulla puoliväliin vastaan. Suihku kaikille, niin lapsille kuin aikuisillekin koosta riippumatta. Asennus ei myöskään vaadi putkien katkaisemista. Toimitukseen kuuluvassa käsisuihkussa vesi sekoitetaan ilmaan, mikä antaa miellyttävän vesisuihkun.

Uusi suihkusetti joustavilla kiinnikkeillä

Haluamme käyttää tilaisuutta hyväksi ja vihjaista suihkusetistämme, Garda-sarjan toisesta tulokkaasta. Joustavien kiinnikkeiden ansiosta säästytään uudelleenkaakeloinnilta ja reikien poraamiselta asennuksen yhteydessä, sillä suihku voidaan asentaa vanhoihin reikiin. Lisäksi kätevä metallinen saippuateline ja letku tekevät kylpyhuoneesta kuin uuden. Valittavana on yksi tai kolme miellyttävää vesisuihkua.

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng