Olemme päättäneet toimia paremman ja kestävämmän ympäristön hyväksi. Siksi panostamme entistä voimakkaammin työhön pienten, arkipäiväisten ympäristöongelmien poistamiseksi. Kokemus on opettanut meille, että ne vaikuttavat meihin yhtä paljon kuin suuret.
 
ECOSAFE on osoitus tavoitteestamme pyrkiä aina näkemään kokonaisuus. Muuten voi käydä niin, että samalla kun teemme hyvää ympäristötyötä tietyissä asioissa, otteemme lipsuu jossakin muualla. Siksi meidän täytyy ensin huolehtia siitä, että toimintamme ja valmistusprosessimme koko ympäristörasitus jää mahdollisimman vähäiseksi. Sen jälkeen minimoimme sinun toiminnastasi tuotteidemme käyttäjänä aiheutuvan kokonaiskuormituksen.

Tällaisten ympäristökysymysten ratkaiseminen ei ole helppoa. Olemme koonneet yhteen kaiken sen kokemuksen, osaamisen ja panostuksen, joita yrityksemme pystyy tarjoamaan. Yhdessä olemme käyneet läpi niin hanojen energian- ja vedensäästötekniikan kuin kuljetukset ja tehtaan energiankulutuksenkin.

Tutkijat ja asiantuntijat ovat jo pitkään olleet yhtä mieltä: Me ihmiset vaikutamme yhä enemmän planeettaamme. Aiomme tehdä kaikkemme saadaksemme aikaan muutoksen. Myös sinä voit olla mukana tässä työssä. Asentamalla ympäristöä säästävät hanat keittiöön ja kylpyhuoneeseen voit vähentää veden- ja energiankulutustasi jopa 30 prosenttia.

Tulosta sivu  
Sulje

Kerro muille tästä sivusta

Lähetä
Lähetä
Jaa
Stäng